logo

Vul een zoekwoord in

Vincent Verslavingszorg in Sittard

Vincent van Gogh start maandag 18 november 2019 met het aanbieden van ambulante verslavingszorg in Sittard.

Met het faillissement van Vincere kwam een pand in Sittard beschikbaar en heeft Vincent van Gogh vervolgens de afgelopen weken zorgvuldig afgewogen en onderzocht of een aanbod van verslavingszorg op deze locatie de juiste keuze is. Wij vinden het nl. belangrijk om voor (toekomstige) patiënten ook in deze regio continuïteit en kwaliteit in ambulante verslavingszorg te kunnen bieden.

Tegelijkertijd is er gekeken of we, in deze tijd van arbeidsmarktkrapte, professionals voor de zorgsector kunnen behouden en heeft er een sollicitatieprocedure plaatsgevonden voor uitstromend personeel van Vincere. Meerdere oud-medewerkers van Vincere treden nu bij Vincent van Gogh in dienst.

Voor alle duidelijkheid er is geen sprake van een doorstart van zorgactiviteiten van Vincere door Vincent van Gogh. En er zijn dan ook geen cliënten of wachtlijsten overgenomen.

Contactgegevens
Vincent Verslavingszorg
Wilhelminastraat 47
6131 KM Sittard
088 - 4787860

Verwijzers
Voor vragen over een verwijzing kunt u terecht bij het Voordeurteam Vincent van Gogh, telefoonnummer: 0478 - 52 77 00. Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur.