logo

Vul een zoekwoord in

Online behandeling bij gedragsverslaving

Verslaafd zijn aan gamen, gokken, internet, kopen, seks, pornografie social media? Dit noemen we een gedragsverslaving. Misschien voel je jezelf niet verslaafd, maar ervaar je je gedrag steeds meer als problematisch. Wil je dit veranderen? Onze online behandeling geeft je de regie terug over je eigen leven. Online verslavingszorg is snel en effectief. Zet vandaag nog de eerste stap!

Online verslavingszorg: meer regie en meer kwaliteit

Dankzij de online behandeling krijg je als cliënt meer regie over je eigen behandeling. Je werkt aan het oplossen van je verslaving wanneer en waar je zelf wilt. En bij de juiste toepassing wordt de behandelduur mogelijk korter en gaat de kwaliteit ervan omhoog. 

In vier stappen van start met je behandeling 

 1. Doe de test!

  Samen met jou willen we onderzoeken of er sprake is van een gedragsverslaving. Om een inschatting te maken of onze behandeling ook aansluit bij de klachten die je ervaart, doe je daarom eerst de zelftest.
 2. Adviesgesprek met behandelaar

  Aan de hand van jouw antwoorden bekijkt een behandelaar of onze online behandeling past bij wat jij nodig hebt. In een online adviesgesprek met de behandelaar krijg je advies.
 3. Direct aan de slag

  Je meldt je aan voor een behandeling. Daarna krijg je meteen toegang tot je persoonlijke, veilige online omgeving. Met de informatie daar kun je direct met je behandeling aan de slag. Geen lange wachtlijst meer!
 4. Zelfstandig aan het werk met support van je behandelaar

  Je gaat zelfstandig aan de slag met online behandelmodules. In verschillende sessies helpen we je om te stoppen of probleemgedrag te verminderen. Tussendoor heb je contact met je behandelaar via beeldbellen. In dat gesprek bespreek je de opdrachten en voortgang. Je kunt ook tussentijds berichten uitwisselen met je behandelaar. 

Doe nu de test ...

Laat het niet verder komen! Zet nu de eerste stap om los te komen van je verslaving. Doe de test!

... of meld je direct aan

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Voordelen van online verslavingszorg

 • Vrijwel anonieme deelname
 • Direct contact met je behandelaar
 • Geen wachttijden
 • Plaats en tijd kies jezelf
 • 24 uur per dag beschikbaar
 • Net zo effectief als face to face
 • Beschik over bibliotheek met achtergrondinformatie

Kosten

Het basispakket van je zorgverzekering vergoedt de online behandeling door Vincent Verslavingszorg. Je betaalt alleen eigen risico.